favoriete linksHier de professionele partners waarmee wij samenwerken:

TonZon

TONZON heeft een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld met de uitvinding van het opvouwbare isolatiemateriaal. Je kunt ook zeggen: TONZON heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde bereiken. Dat biedt voordelen wanneer je tegen een koude buitenmuur een voorzetwand wilt plaatsen. Als je in een dak of onder de vloer genoeg ruimte hebt, dan kun je zelfs de warmtestroom vrijwel blokkeren. Bestaande vloeren worden met Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren.

de Groene Mug

Met deze website creëert de gemeente samen met haar partners een open platform. Waar inwoners, organisaties, bedrijven, kortom alle Haarlemmers ideeën kunnen uitwisselen voor een beter klimaat.

•Een helder en compleet overzicht van alle activiteiten en aanbieders in en om Haarlem op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en welzijn.

•Een helder en compleet overzicht van alle activiteiten en aanbieders in en om Haarlem op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en welzijn.

Haarlemse Huizenaanpak

Voor slimme en snelle verbeteringen van uw woning, voor meer wooncomfort en minder energiekosten. Wie goed voor zijn huis zorgt, kiest voor de Haarlemse Huizenaanpak.

Beelen loodgietersbedrijf is een betrouwbare partner voor kleinere reparaties maar ook voor het aanleggen van uw keuken, badkamer of cv installatie, en dak en zink werk. Advies en installatie bij keuzes rondom duurzame energie is uiteraard ook mogelijk.

Beelen loodgietersbedrijf is een betrouwbare partner voor kleinere reparaties maar ook voor het aanleggen van uw keuken, badkamer of cv installatie, en dak en zink werk. Advies en installatie bij keuzes rondom duurzame energie is uiteraard ook mogelijk.

STICHTING BELANGENBEHARTIGING VLOERISOLATIE NEDERLAND

De SBVN wil graag burgers en maatschappelijke organisaties voorlichten over belangrijke aspecten ten aanzien van vloerisolatie, zodat deze een juiste keuze kunnen maken. Mede doordat juiste en/of objectieve voorlichting -over wat goede vloerisolatie nu eigenlijk is- ontbreekt, zijn er nog vele onduidelijkheden. De SBVN probeert hier verbetering in aan te brengen door middel van deze pagina.

la Vie Economique

Lagere woonlasten en een beter milieu, dat willen wij toch eigenlijk allemaal? La Vie Economique wil samen met u een passende oplossing vinden om nodeloze verspilling tegen te gaan zodat u weer ruimte overhoudt om zorgeloos van het leven te genieten.

Duurzaam Bouwloket

Altijd al willen weten welke maatregelen u allemaal kunt treffen om uw woning te verduurzamen? Het Duurzaam Bouwloket van uw gemeente kan u onafhankelijk informeren en adviseren over wat u allemaal aan uw woning kunt verbeteren om jaarlijks veel geld en energie te besparen. Dit kan gaan om energiebesparing, verbetering van uw energielabel, comfort en luchtkwaliteit in huis. Bekijk welke maatregelen u allemaal kunt treffen en welke lokale gecertificeerde bedrijven er bij u in de buurt zijn.

DRZM


DRZM verzorgt duurzame energie-oplossingen voor uw huis. Tekpaneel bouwsystemen, zonnepanelen, zonneboilers, led-verlichting, infrarood-verwarming, isolatie, renovatie en dakopbouw zijn onze specialismen. DRZM ontwikkelt duurzame nieuwbouwprojecten met ons eigen TEKpaneel bouwsysteem, maar ook renovatie, restauratie, opbouw, aanbouw en de meest economische dakkapellen. DRZM garandeert optimaal rendement tegen scherpe prijzen.
Zo maken we duurzame energie en duurzaam wonen en werken bereikbaar voor heel Nederland.

deKlimaatbeheerser


De Klimaatbeheerser ontwikkelt doeltreffende klimaatbeheersing voor al uw locaties. Met duurzame en energiezuinige klimaatsystemen streven we naar een gezond binnenklimaat voor al onze klanten. Zo zijn we gespecialiseerd in alle facetten van klimaatbeheersing, van warmtepompen, airconditioning, warmteterugwinning tot domotica.
Dan zit u bij ons goed. Wij leveren en installeren uw (stille) airco, waardoor u ook zomers gegarandeerd beschikt over een prettig binnenklimaat. We hebben de nieuwste oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, dus ook voor een luchtontvochtiger of ventilatiesysteem bent u bij ons aan het juiste adres.