TonZon vloerisolatie


Complete aanpak van de kruipruimte

TonZon vloerisolatieVeel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. Het TONZON-systeem werkt tweeledig: het stopt de voortdurende verdamping van vocht uit kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is die droger: geen schimmel, minder huisstofmijten.

Vloerisolatie met de Thermoskussens

Passieve vloerverwarming

Het principe van de vloerisolatie met Thermoskussens is vergelijkbaar met de thermosfles die u allemaal wel kent: de kussens voorkomen dat er uitwisseling van warmte is tussen de onderkant van de vloer en de koude kruipruimte en funderingsmuren. De warmte blijft daar waar u het hebben wilt: in de kamer op de vloer. De temperatuurverdeling in de kamer wordt daardoor gelijkmatiger en op de vloer is het praktisch net zo warm als bij het plafond. In de nacht, als de thermostaat lager staat- kan de vloer zelfs het warmste oppervlak in de kamer worden. Je kunt gerust spreken van een passieve vloerverwarming.

Vloerisolatie met Bodemfolie

Tonzon vloerisolatie Animatie Uw vloer isoleren met Bodemfolie voorkomt dat vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Ook houdt het een groot deel van de natuurlijke radon uit de bodem tegen. En tenslotte zorgt de Bodemfolie ook nog eens voor een schone, prettige werkvloer. In kruipruimtes die op het oog droog lijken, adviseren wij dringend ook Bodemfolie toe te passen. Een niet-geïsoleerde vloer laat namelijk veel warmte door. Die warmte zorgt voor verdamping van vocht in de kruipruimte. Na de vloerisolatie houdt die warmtestroom echter op, waardoor de bodem na een aantal jaren toch nat kan worden.

TonZon vloerisolatie, een slim idee ! En je bespaard er ook nog je stookkosten mee!

Ook zorgt TonZon vloerisolatie voor een aanzienlijke verbetering op uw energielabel!

Gebruik het contact formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.  

meneermevrouw

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Straat en huisnummer

postcode

Uw plaatsnaam

Onderwerp

Uw bericht